Top

Dagelijkse Leiding van je Engelen

Nieuw
  • Dagelijkse Leiding van je Engelen
  • Dagelijkse Leiding van je Engelen
  • Dagelijkse Leiding van je Engelen
  • Dagelijkse Leiding van je Engelen
  • Dagelijkse Leiding van je Engelen
89,00

Dagelijkse Leiding van je Engelen | Doreen Virtue
 

Met welke beschermengel of begeleidegids kom jij in contact? De engelenkaarten Dagelijkse Leiding van je Engelen zijn gebaseerd op de Wet van de aantrekkingskracht, die wet vertelt dat daar waar jouw energie, aandacht, bewust en onbewuste gedachtes naar toe gaan je dit vervolgens naar je toe zult trekken.
 

Dagelijkse Leiding van je Engelen | Engelenorakel

Het trekken van de orakelkaarten Dagelijkse Leiding van je Engelen is gebaseerd op trillingsfrequenties, alles heeft een trillingsgetal en op die wijze zal jouw vraag beantwoord worden. Gedachtepatronen zullen door middel van deze orakelkaarten duidelijker worden en je zult dan ook regelmatig dezelfde kaart trekken.

Orakelen zijn een eeuwenoude manier om in contact te komen met Hogere leiding, beschermengelen, engelen, gidsen ed. Dagelijkse Leiding van je Engelen biedt je een uiterst veilige manier om kaarten te trekken, je komt in contact met fijnere hogere, liefdevolle hemelse energieën van de boodschappers van God.

Dit deck bevat 44 kaarten die aandoenlijk zachte afbeeldingen bevatten, je zult merken dat je gesteund door de engelen jezelf en anderen in je omgeving anders zal gaan aanschouwen. Het zien door de ogen van de engelen leert je gaan naar onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.

Dagelijkse Leiding van je Engelen bevat een handig boekje met aanvullende informatie dat verassend praktisch toe te passen is, ook voor mensen die een praktijk hebben. De boodschappen zijn helder, toegankelijk en vaak verassend inspirerend.

Met Dagelijkse Leiding van je Engelen kun je buiten jezelf ook anderen inspireren en meevoeren naar hun hoogste vermogens kwaliteiten.
 

Engelenkaarten | Doreen Virtue

Doreen Virtue helpt als paranormaal coach veel mensen vanuit haar praktijk, zo biedt ze ruimte aan engelenwerk en het geven van engelenboodschappen.
 

Engelenorakel | Dagelijkse Leiding van je Engelen

Specificaties
Titel: Dagelijkse Leiding van je Engelen
ISBN: 9789085081197
Inhoud: 44 kaarten + handleiding
Auteur: Doreen Virtue
Taal: Nederlands
Gewicht: 312,00 gram
Afmeting; 32x139x103 mm


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code