Top

Aartsengel Michaël

  • Aartsengel Michaël
  • Aartsengel Michaël
  • Aartsengel Michaël
  • Aartsengel Michaël
  • Aartsengel Michaël
  • Aartsengel Michaël
47,00

Aartsengel Michaël | Doreen Virtue


Wil jij graag weten wat je levensopdracht is en zoek je bescherming? Raadpleeg dan de Aartsengel Michaël engelenkaarten. Deze prachtige stock kaarten van Doreen Virtue brengt de misschien wel meest geliefde aartsengel dichtbij en leert jou hoe je zijn beschermende energie kunt toepassen.
 

Aartsengel Michaël | Engelenorakel

Aartsengel Michaël is een krachtige begeleider en staat je bij met eender welk probleem, maar vooral is zijn energie geschikt om je leidraad te bieden en om negetaviteit om te polen. Zijn macht zal hij nooit bepalend aanwenden, hij respecteert zoals alle engelen jouw vrije wil.

Aartsengel Michaël helpt je om je levensopdracht te herkennen en ondersteunt en begeleid je bij je proces tot bewustwording daar in. Hij weet als geen andere engel jouw doel en kan je adviseren via deze diep energetische kaarten.

Indien we ons eenzaam of anders voelen staat Aartsengel Michaël je bij, hij kent jouw ziel en jouw zielenplan, hij leert je om de energie van de engelen te herkennen waardoor je je niet langer alleen zal voelen.

Zijn mantel van bescherming kan je op ieder moment aanroepen en om je heen slaan, Aartsengel Michaël leert jou hoe je negatieve energie kunt blokkeren en hoe je meer licht in je leven kunt toelaten.

44 prachtige kaarten en een bijbehorend instructieboekje bieden jou de mogelijkheid om kaarten te trekken of readings te geven aan anderen. Je verkrijgt antwoorden op vragen die je stelt, je missie in het leven word helderder en je kan op een veilige wijze de kaarten aanwenden.

Het engelenorakel van Aartsengel Michaël helpt je om veranderingen aan te wenden in je leven. Het doorvoeren van ingrijpende veranderingen is vaak noodzakelijk om je hogere missies te kunnen uitvoeren. Laat Aartsengel Michaël toe in jouw leven en je zal merken
dat er positieve zaken op je pad komen.

 

Engelenkaarten | Doreen Virtue

Doreen Virtue is spirituele psychologe en auteur van vele engelenkaarten, CD's en heeft een healingpraktijk waar ze de energie van de engelen toepast.

Engelenorakel | Aartsengel Michaël

Specificaties

Titel: Aartsengel Michaël
ISBN: 9789085081487
Inhoud: 44 kaarten + handleiding
Auteur: Doreen Virtue
Taal: Nederlands
Gewicht: 310,00 gram
Afmeting: 32x138x103 mmReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code