Top

Aartsengel Rafaël Orakelkaarten

  • Aartsengel Rafaël Orakelkaarten
  • Aartsengel Rafaël Orakelkaarten
  • Aartsengel Rafaël Orakelkaarten
  • Aartsengel Rafaël Orakelkaarten
  • Aartsengel Rafaël Orakelkaarten
49,00

Aartsengel Rafaël Orakelkaarten | Doreen Virtue
 

Zit je met een vraag op het vlak van je gezondheid? Laat je dan helpen en begeleiden met deze werkelijk prachtige Aartsengel Rafaël Orakelkaarten van Doreen Virtue. Deze kaartenset bevat allemaal stuk voor stuk kaarten met afbeeldingen van de Aartsengel Rafaël omringt met de kleur groen kom je als vanzelf op een helende frequentie.

Aartsengel Rafaël Orakelkaarten | Engelenorakel

Er zijn periodes in ons leven dat we niet goed in ons vel zitten, te maken krijgen direct of indirect met ziektes, soms erge ziektes, dat we overmand worden door verdriet of veel spanning ervaren vanwege fysieke ongemakken.

Daardoor worden we behoorlijk tegen gehouden om te doen wat we graag doen of vinden we de kracht niet om ons leven weer op te pakken en zijn we lusteloos en of slapen slecht.
Speciaal voor deze minder mooie momenten heeft Doreen Virtue deze kaarten doorgekregen.

Als we ons gaan verdiepen in Aartsengel Rafaël Orakelkaarten kunnen we door het trekken van een kaart heling gaan ervaren, we kunnen ons bewust gaan worden van onze eigen helende vermogens. Aartsengel Rafaël geeft ons betrouwbare leiding, op wonderbaarlijke wijze leer je om meer op je intuïtie te vertrouwen.

Aartsengel Rafaël Orakelkaarten bestaan uit 44 unieke kaarten met afbeeldingen van de helende Aartsengel Rafaël. Op deze wijze kun je correcte, liefdevolle readings geven, voor jezelf maar ook voor andere mensen die hier nood aan hebben.

Het bij behorend instructieboekje geeft je deskundig advies waardoor je stap voor stap duidelijke gedetailleerde informatie kunt verkrijgen die jou kan helpen om je gezondheid te bewaren of weer gezonder te worden.
Ook kun je vakkundige readings geven voor je dierbaren of cliënten waardoor ook zij meer inzicht verkrijgen en steun en hulp ervaren van de Aartsengel Rafael.

Aartsengel Rafael Orakelkaarten zijn een must voor lichtwerkers met een praktijk die fysieke en psychische blokkades helpen te verwijderen bij cliënten. Omringt met de Aartsengel Rafael kun je een doorgeefluik zijn om tot zuivere heling te komen.

 

Engelenkaarten | Doreen Virtue

Doreen Virtue werkt als medium-engelenreader in haar praktijk en geeft onder andere healing en counseling therapie.
 


Engelenorakel | Aartsengel Rafaël Orakelkaarten

Specificaties

Titel: Aartsengel Rafaël Orakelkaarten
ISBN: 9789085081548
Inhoud: 44 kaarten + handleiding
Auteur: Doreen Virtue
Taal: Nederlands
Gewicht: 330,00 gram
Afmeting: 33x143x105 mmReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code