Top

Doreen Virtue

Aartsengel Michaël
Aartsengel Michaël
Aartsengel Michaël zijn engelenkaarten die exclusief bestaan uit Michaël zijn beschermende energie. Doreen Virtue helpt jou met dit deck hoe je onder andere kunt leren om jezelf af te schermen, de afbeeldingen zijn werkelijk schitterend van kleur en opmaak.

Aartsengel Michaël engelenkaarten kun je aanwenden als je graag wilt weten wat je Goddelijke levensopdracht is, hij geeft je veiligheid en bescherming op het allerhoogste niveau. Indien je je eenzaam voelt kan de Aartsengel Michaël je begeleiden en ondersteunen.
€ 47,00
Aartsengel Rafaël Orakelkaarten
Aartsengel Rafaël Orakelkaarten
Aartsengel Rafaël Orakelkaarten van Doreen Virtue is een kaartenset dat geheel gewijd is aan de helende krachten van Aartsengel Rafaël. Middels prachtige boodschappen en schitterende afbeeldingen kom je terecht op een hoge helende frequentie.

De Aartsengel  Rafaël Orakelkaarten kunnen jou leren om je zelfgenezend vermogen toe te passen, Rafaël helpt via de energie van deze kaarten om readings te geven voor jezelf maar ook voor anderen.
€ 49,00
Boodschappen van de Engelen
Boodschappen van de Engelen
Boodschappen van de Engelen, is een van de meest verkochte decks van Doreen Virtue. Met dit prachtige deck “Boodschappen van de Engelen” kun je hulp krijgen bij keuzes die je in het dagelijkse bestaan dient te maken.

Deze engelen kunnen je helpen je levensopdracht te vervullen, te ontdekken wie je zielsverwant is en geven antwoorden op vele levensvragen. Dit engelenorakel is ook geschikt om readings mee te geven.
€ 25,70
Dagelijkse Leiding van je Engelen
Dagelijkse Leiding van je Engelen
Dagelijkse Leiding van je Engelen zijn orakelkaarten van Doreen Virtue welke liefdevolle boodschappen brengen van je Beschermengelen.

Deze engelenkaarten bieden troost en steun, zijn bijzonder inspirerend en zijn een aanrader om op een volkomen veilige manier in contact te treden met engelen en gidsen.

€ 89,00
Engelen en Heiligen
Engelen en Heiligen
Engelen en Heiligen is een orakelset van Doreen Virtue waarmee ze iedereen in contact wil brengen met de energie van zeer bijzondere personen door de geschiedenis heen. Ook de engelen, beschermengelen en gidsen zijn in deze schitterende deck opgenomen.

Dit orakel is geschikt om je op zachte wijze in aanraking te laten komen met zuivere energie, je kan op een heldere krachtige manier advies en antwoord verkrijgen.
€ 94,00
Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek is de gids voor het oplossen van liefdesproblemen, de leidraad of je de juiste partner hebt ontmoet. Doreen Virtue als kenner op het vlak van liefde en romantiek biedt met deze deck een handvat voor ons allemaal.

Dit orakel is uitermate geschikt om te gebruiken door kaartlegsters in combinatie met andere kaartendecks. De boodschappen zijn zo helder en duidelijk dat je er kippenvel van krijgt. Je zal versteld staan als je Engelen en Romantiek bij je verzameling hebt staan. 
€ 80,00
Engelendromen Orakelkaarten
Engelendromen Orakelkaarten
Engelendromen Orakelkaarten is een deck kaarten van Doreen Virtue en Melissa Virtue, middels droomsymbolen kun je signalen vanuit het onderbewuste helder krijgen. Hier zorgen de engelen voor, ze komen je helpen om je dromen te verklaren.

De kaarten zijn toegelicht met droomachtige afbeeldingen die je meenemen naar de wonderbaarlijke wereld van de dromen. Die andere wereld waar wij vertoeven als we slapen zien we via Engelendromen Orakelkaarten weerspiegeld.
€ 54,00
Engelentherapie Orakelkaarten
Engelentherapie Orakelkaarten
Engelentherapie Orakelkaarten van de bekende schrijfster Doreen Virtue kunnen worden gebruikt door volwassenen, beginnende en gevorderde kaartlegsters, maar ook kinderen kunnen met deze prachtige kaarten aan de slag.

Aan de basis van dit heldere deck ligt zowel een voorspellende als begeleidende rol in een helingsproces waar we mee te maken hebben of krijgen. De Aartsengelen Michael en Rafael begeleiden je op liefdevolle wijze met hun boodschappen.
€ 30,00
Het Orakel van de Aartsengelen
Het Orakel van de Aartsengelen

Het Orakel van de Aartsengelen is een schitterend geïllustreerde engelendeck van Doreen Virtue. Met deze prachtige kaarten kom je in contact met 15 Aartsengelen.

In het "Orakel van de Aartsengelen" heeft iedere Aartsengel 3 kaarten gekregen waarmee ze hun wijsheid op een zachte en liefdevolle manier overbrengen. Dit deck is geschikt voor een persoonlijke reading, maar ook een lezing voor een ander persoon is mogelijk.

€ 85,00
Levensdoel Orakel kaarten
Levensdoel Orakel kaarten
Levensdoel Orakel kaarten van Doreen Virtue biedt een mogelijkheid aan je om meer inzicht te krijgen in de doelen die er in dit leven voor jou zijn weg gelegd.

Via specifieke leggingen kun je helderheid verkrijgen op carrièrevlak en helpen deze orakelkaarten je om je spirituele weg te doorgronden. De Levensdoel Orakel kaarten zijn uitermate geschikt om beslissingen te nemen op basis van innerlijke wijsheid.
€ 44,00
Maria Koningin van Engelen
Maria Koningin van Engelen
Met deze kaartendeck van Doreen Virtue ‘Maria Koningin van Engelen’ kun je op een serene, veilige en respectvolle wijze in contact komen met de liefdevolle energie van Moeder Maria.

De kaarten zijn geïllustreerd met prachtige afbeeldingen met voor elke kaart een boodschap. Ze bieden ruimte voor de zuivere energie van Moeder Maria. Maria Koningin van Engelen is een waar meesterwerk van Doreen Virtue.
€ 37,00