Top

Engelen en Romantiek

  • Engelen en Romantiek
  • Engelen en Romantiek
  • Engelen en Romantiek
  • Engelen en Romantiek
  • Engelen en Romantiek
  • Engelen en Romantiek
80,00

Engelen en Romantiek | Doreen Virtue


Ben je op zoek naar een liefdespartner of wil je graag weten of je een zielsverwant bent tegengekomen? Ook voor de romantiek kun je een beroep doen op de engelen. Met Engelen en Romantiek van Doreen Virtue kun je concrete vragen stellen en je zal duidelijke antwoorden krijgen.

Engelen en Romantiek | Engelenorakel

Met Engelen en Romantiek orakelkaarten kom je als vanzelf in de juiste sfeer om die ene aan te trekken. Deze prachtige veelal klassieke kaarten vertellen je alles over liefde en romantiek.

Wil je graag meer inzicht over een zielsverwantschap en of deze naar een liefdesrelatie kan groeien, raadpleeg dit orakel door het trekken van een kaart of doe een relatie reading. Je word geleid en begeleid door de Engelen en Romantiek.

Ben je op zoek naar liefde en een liefdespartner, trek een kaart en je zal versteld staan wat deze engelen je kunnen vertellen over jouw gevoelens en gevoelsleven.

Ook voor het opruimen van beschadigingen vanuit het verleden door ongezonde relaties of verstandhoudingen zijn deze kaarten uitermate geschikt. Engelen en Romantiek kan jou helpen om naar een gezonde basis te gaan, zelfliefde toe te laten en zo een gelijkaardige trillingspartner aan te trekken of te ontmoeten.

Deze stock orakelkaarten bestaat uit 44 klassiek geillustreerde afbeeldingen met duidelijke boodschappen op. De handleiding geeft meer informatie en stap voor stap zal alles helder worden in je liefdesleven.

Engelen en Romantiek is uitermate geschikt om te gebruiken voor jezelf maar ook als je met clienten werkt kun je met deze kaarten accuarte en verbluffend correcte readings geven.

Met Engelen en Romantiek is het een plezier om met de energie van de engelen te werken. Deze romantische engelen brengen je naar een leven vol liefde, romantiek en plezier. Bieden waardevolle inzichten, steun en leiding.

 

Engelenkaarten | Doreen Virtue

Doren Virtue is als paranormaal medium met een eigen praktijk een grote hulp voor iedereen die inzicht en begeleiding zoekt.

Engelenorakel | Engelen en Romantiek

Specificaties

Titel: Engelen en Romantiek
ISBN: 9789085081753
Inhoud: 44 kaarten + handleiding
Auteur: Doreen Virtue
Taal: Nederlands
Gewicht: 330,00 gram
Afmeting: 31x139x114 mmReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code