Top

Engelendromen Orakelkaarten

Nieuw
  • Engelendromen Orakelkaarten
  • Engelendromen Orakelkaarten
  • Engelendromen Orakelkaarten
  • Engelendromen Orakelkaarten
  • Engelendromen Orakelkaarten
  • Engelendromen Orakelkaarten
54,00

Engelendromen Orakelkaarten | Doreen Virtue & Melissa Virtue


Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je best neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.
 

Engelendromen Orakelkaarten | Engelenorakel

Engelendromen Orakelkaarten zijn orakelkaarten die het voor jou mogelijk maken om zelf droomreadings te geven. De tijd die we doorbrengen met slapen is één van de belangrijkste periode in ons leven. Hier verkrijgen we nl boodschappen uit de kosmos, uit de engelenwereld, we worden geleid door de engelen naar de diepste uithoeken van onze ziel. Daar bevinden zich vaak onbewuste gedachten die ons belemmeren in ons dagdagelijkse leven.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer)leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Het leren begrijpen van deze waardevolle boodschappen die in je droom verborgen zitten onthullen aspecten van je bestaan die voorheen voor je verborgen bleven. Je leert door Engelendromen Orakelkaarten de krachten van de droom toe te passen om zo tot een voller en innerlijk rijker bestaan te komen!

Het engelenorakel Engelendromen Orakelkaarten lees je vanuit je hart. De engelen gaan meetrillen op de vibratie, deze droomkaarten kan je voor jezelf of voor anderen leggen die ook graag inzicht in een droom willen verkrijgen. Een aanrader voor ieder die waarde hecht aan zijn of haar dromen.

 

Engelenkaarten | Doreen Virtue

Doreen Virtue is psychotherapeute die met de krachten van de engelen werkt. Haar schoondochter Melissa is onder andere auteur van verschillende boeken over dromen.

Engelenorakel | Engelendromen Orakelkaarten

Specificaties

Titel: Engelendromen Orakelkaarten
ISBN: 9789085081807
Inhoud: 55 kaarten + handleiding
Auteur: Doreen Virtue & Melissa Virtue
Taal: Nederlands
Gewicht: 450,00 gram
Afmeting: 135x95x40 mmReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code