Top

Maria Koningin van Engelen

Nieuw
  • Maria Koningin van Engelen
  • Maria Koningin van Engelen
  • Maria Koningin van Engelen
  • Maria Koningin van Engelen
  • Maria Koningin van Engelen
37,00

Maria Koningin van Engelen | Doreen Virtue


Op zoek naar een ware inspiratiebron? Laat je leiden door Doreen Virtue die met Maria Koningin van Engelen jou in aanraking laat komen met zorgzame, vrouwelijke energie. De klassieke afbeeldingen zijn ware kunstwerken!
 

Maria Koningin van Engelen | Engelenorakel

Moeder Maria als inspiratiebron voor deze deck ‘Maria Koningin van Engelen’. Alom geliefd is Moeder Maria die bekend staat vanwege haar bescherming, reinheid, medeleven en zorgzaamheid, ze geeft advies op een moederlijke wijze aan ieder van ons.

Als we ons meer  verdiepen in de betekenis van Maria Koningin van Engelen gaan we terug in de tijd naar het evangelie van Sint Lukas. De aartsengel Gabriel werd uitverkoren om aan de Maagd van Nazareth het plan van God te gaan vertellen.

De engel Gabriel trad binnen en Maria ontvangt de boodschap, zo word Maria de Koningin van hemel en aarde en eveneens Koningin van Engelen. Sinds het begin van de schepping staan Maria Koningin van Engelen en de engelen met elkaar in verbinding.
De engelen worden gezien als de dienaren van Maria. Ze dienen haar in de hemel en ook op aarde.

De 44 kaarten met een duidelijke handleiding en een korte kernboodschap op elke kaart brengen je in contact met de allesoverheersende liefde van Maria.
Ben je op zoek naar antwoorden of wil je een boodschap van Maria Koningin van Engelen ontvangen? Stap voor stap vind je aan de hand van de handleiding de algemene betekenissen wat een betrouwbare uitleg voor jezelf en of anderen zal zijn.
 

Maria Koningin van Engelen is een engelen kaartenset waar je los van geloofsovertuigingen de energie van Maria in je hart kunt voelen stromen.

 

Engelenkaarten Doreen Virtue

Doreen Virtue is een engelenvrouw als geen ander bekend met de energie van Moeder Maria. Als schrijfster van talloze boeken is Maria Koningin van Engelen een waar meesterwerk!
 


Engelenorakel | Maria Koningin van Engelen

Specificaties
Titel: Maria Koningin van Engelen

ISBN: 9789085081838

Inhoud: 44 kaarten + handleiding

Auteur: Doreen Virtue

Taal: Nederlands

Gewicht: 333.00 gram

Afmeting: 21x138x104 mmReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code